Makaleler

Özel Dedektif Tutanların Yorumları 15 58467

Özel Dedektif Tutanların Yorumları

Selam. Günümüzde teknolojinin ilerlemesiyle her sektörde olduğu gibi özel dedektiflik sektöründe de birçok değişiklik yaşanmaktadır.  insanlar yaptıkları işin ya da verdikleri hizmetin ön plana çıkması için sanal ve gerçek ortamda reklama ihtiyaç duymaktadırlar. İnternet ortamında en güzel reklamın ürün ya da hizmet satın alan kişilerin sanal ortamda övülmesi ya da kötülenmesi sistemi oldukça ses getirerek insanların vazgeçilmezi haline gelmiştir.  İnsanlar internette övgü ya da kötüleme yapmaya yorum adını vermiştir. Çeşitli şirketler ve kuruluşlar internet üzerinden yayınladıkları web sitelerinin çeşitli sayfalarında yorum bölümleri oluşturarak kullanıcıların olumlu ya da olumsuz yorumlarını toplayıp bu yorumların içeriğine göre ürün ya da hizmet kalitelerini yükseltmek satışlarını yükseltmeyi hedeflemektedirler. Özel Dedektiflik sektöründe de Özel Dedektiflik mesleğini icra eden ya da bu mesleği icra etmeye çalışan kişi ve kişiler yaptırmış oldukları web sitelerinde müşteri yorumları bölümü açarak bu bölümde kendilerini öven kendi leyhlerine yorumlar yaparak insanları yanıltmaktadırlar. 

Şirketimiz İzmir Dedektiflik A.Ş. yaklaşık 30 yıl önce Türkiye'nin ilk Özel Dedektiflik Şirketi olarak İzmir ilinde kurulmuştur.Şirketimizin kurucusu ve genel müdürü Özel Dedektif Bilal KARTAL Türkiye'nin ilk Özel dedektifidir. Kendisi yaklaşık 30 yıldır çok özel sorunlarına çare arayan insanların sorunlarını çözümlemede kendilerine yardımcı olmaktadır. Şirketimiz İzmir Dedektiflik Hizmetleri bünyesinde yayın yapan web sitelerimizin müşteri yorum bölümlerinde yorum yapan kişilerin tamamı gerçek kişiler olup kendilerinin yaptıkları yorumları da tamamen gerçeği yansıtmaktadır. Sizler de gerek çok özel sorunlarınıza çare ararken yardıma ihtiyacınız olduğu dönemlerde ya da şirketimizden Özel Dedektiflik Hizmeti satın aldıktan sonra vermiş olduğumuz hizmetten memnun kalan müşterilerimizin nacizane yorumlarını bizlerle ve değerli okuyucularımızla paylaşmalarını rica ederiz.

Saygılarımızla İzmir Dedektiflik A.Ş.

Ziyaretçi Yorumları
  1. 30-08-2022 Cevapla
    Selma Yiğit A. tarafından yazıldı.

    Eşim beni aldatıyordu. Ben bunu eşimin pantolonunun cebinde bulduğum otel kapı açma kartı ve otele ödenen kredi kartı slip fişinden öğrendim. Akşam eşim eve geldiğinde bu durumu eşimle paylaştım. Eşim bana benim kendisine iftira attığımı benim aşırı kıskanç bir ruh hastası olduğumu tedavi olmaya ihtiyacım olduğunu söyledi. Bir daha böyle yalan beyanlarda bulunarak kendisine iftira atmam durumunda sonuçlarının ağır olacağını bana söyleyerek eşim üstü kapalı bir şekilde beni tehdit etti. Ben eşimin ani parlamasından ve bana sesini yükselterek psikolojik baskı uygulamasından beni aldattığını anlayarak eşimden boşanma kararı aldım. Avukata gittim. Avukat bana eşimin beni aldattığı yönünde delillere ihtiyacımız olduğunu bu deliller olmadan açılacak olan boşanma davasının ret olacağını bana söyledi. Avukatım daha önce de başka müvekkili için İzmir Dedektiflik A.Ş. den eş takibi araştırma hizmeti almış. Bu nedenle avukatım beni İzmir dedektiflik şirketine yönlendirdi. Ben internetten bu şirket ile ilgili ufak çaplı araştırma yaptım. Yapmış olduğum araştırma neticesinde bu şirketin Türkiye’nin ilk kurulan özel dedektiflik şirketi olduğunu internette izlediğim bir haber röportajından öğrendim. İnternette izlediğim onlarca haber röportajında İzmir özel dedektiflik bürosunun çok başarılı işler yaptığını gördüm. Avukatımın bana vermiş olduğu numarayı aradım. Telefona Bilal beyin kendisi çıktı. Kendisine durumu anlattım. Ben, ofislerine davet ettiler. Gerekli işlemler yapıldıktan sonra eşimin takibine başlandı. Beş gün sonra eşim bir bayanla yine aynı otele giriş yapmış. Ben hemen otele gittim. Bilal Bey bana eşimin otelde kaldığı odayı söyledi. Ben odaya giderek kapıyı çaldım. Kapıyı eşim açtı. Ben süratle eşimi itekleyerek odaya girdiğimde yatakta çıplak vaziyette bir bayanın yattığını gördüm. Ben eşimin yüzüne tükürerek otelden ayrıldım. Eşime karşı çekişmeli boşanma davası açtım. Eşim şimdi benimle barışmak için her yolu deniyor. Ben eşimi kesinlikle affetmeyeceğim. Kendisinden kesinlikle boşanmak istiyorum. Buradan eşimin bütün yalanlarını açığa çıkartan benim iftiracı değil eşimin çapkın olduğunu sadakat yükümlülüğüne yerine getirmediğini ispatlayan İzmir Dedektiflik Şirketinin sahibi Bilal beye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

    1. 31-08-2022 Cevapla
      Özel Dedektif Bilal KARTAL tarafından yazıldı.

      Selamlar Selma hanım. Ben Özel Dedektif Bilal KARTAL. Bizler almış olduğumuz ücret karşılığında üzerimize düşen araştırma görevini her zaman layıkıyla yerine getirmeyi ilke edindik. İşimizi yasal kurallar çerçevesinde yüksek gizlilik içerisinde profesyonelce mesleki etik kurallarından ödün vermeden yaptığımız için her zaman başarıyı elde ediyoruz. Bu nedenle bizlerin başarısı sizlerin mutluluğu oluyor. Bizler de bizi tercih ettiğiniz için sizlere teşekkür eder iyi günler dileriz.

    2. 20-08-2022 Cevapla
      Gül A. tarafından yazıldı.

      Eşim reklam işleriyle uğraşıyor son dönemlerde işe bayan bir asistan aldı. Eşim işe yeni aldığı asistandan sonra çok değişti. Başta arabasını sonra parfümünü kıyafet markalarını giyim tarzını her şeyini değiştirdi. Ben eşimin bu durumundan şüphelendim İzmir Dedektiflikten eş takibi hizmeti aldım sağ olsun Bilal Beyler eşimin yeni işe aldığı asistanı ile ilişkisi olduğunu kısa sürede ortaya çıkardılar. Kendilerine buradan çok teşekkür ederim. Güvenilir bir şirket herkese tavsiye ederim.

      1. 22-05-2021 Cevapla
        Ayşe Kara tarafından yazıldı.

        Betül İyi günler dilerim. Adım Betül ben ev hanımıyım size Ankara’dan yazıyorum İzmir özel dedektiflik şirketinden eşimi takip ettirmek için eş takibi hizmeti satın aldım. İzmir Dedektiflik çalışanları gerçekten işlerini mükemmel bir şekilde yerine getirdiler. Kendilerine buradan ne kadar çok teşekkür etsem azdır. Benim bir oğlum var eşimin kendisine ait bir şirketi var. Eşim kendi şirketinde yönetici olarak çalışıyor. Kendisi bu yüzden son zamanlarda eve gelmemeye başladı. Ayrıca kendisiyle son zamanlarda cinsel münasebetimiz de yok denecek kadar azdı. Ben eşimin son zamanlarda ufak tefek yalanlarını da yakalamaya başladım. Eşimin bu durumundan ben şüphelendim. İnternetten yapmış olduğum araştırmalar neticesinde U… isimli bir Özel Dedektifle eşimin takip edilmesi konusunda anlaştım. U… isimli şahıs bir gün sonra evimin kapısına gelerek benden bir miktar para aldı. Ben yaklaşık bir hafta sonra bu şahsı aradığımda bu şahıs beni sürekli oyalamaya başladı. Bir gün ben bu şahsa takibin nasıl gittiğini sorduğumda bu şahıs bana şu anda eşinizin peşindeyiz, eşiniz aracına bir bayan aldı, görüntü alamadık görüntü almaya çalışıyoruz bizi meşgul etmeyin dedi. Ben o an U.. isimli şahsın beni dolandırdığını anladım çünkü eşim o anda evde oğlumla birlikte çalışma odasında işle ilgili bir konu araştırıyorlardı. Ben eşimin beni aldattığından emindim ancak delile ihtiyacım vardı. Bunun üzerine internetten İzmir Özel Dedektifler Derneği’nin telefonunu buldum. Telefondaki görevli bana İzmir Dedektiflik A.Ş. ünvanlı şirketin kaliteli, güvenilir hizmet verdiğini söyledi. Ben İzmir Dedektiflik A.Ş. şirketini aradım. Telefonda Bilal Beyle görüştüm. Ben kendilerinden randevu alarak iş yerlerine gittim. Bilal beyle karşılıklı görüştük ben Bilal beyin kanun bilgisi ve süreci anlatışından çok etkilendim. Kendisinin anlatımları bana çok samimi geldi. Bilal beye eşimin beni aldattığını düşündüğümü bu nedenle eş takibi hizmeti satın almak istediğimi söyledim. Bilal Bey bilgileriyle beni ikna etti. Aramızda iş ve gizlilik sözleşmesini imzaladık. Araştırmaya başladılar. Kısa süre sonra Bilal Bey beni aradı. Eşimin araştırma sürecinin tamamlandığını elde edilen bilgi ve delilleri bana vermek istediklerini bu nedenle şirket merkezine gitmem gerektiğini bana söyledi. Ben İzmir Dedektiflik A.Ş.ye gittim. Bilal Bey bilgisayarından bana eşimin sevgilisiyle olan samimi görüntülerini izletti. Tahmin ettiğim gibi eşimin sevgilisi vardı ve eşimin sevgilisinin sekreteri olduğunu öğrendim. Eşimin sekreteriyle uzun süredir ilişkisi varmış. Bunu Bilal Bey ve ekibinin yapmış olduğu hassas çalışmalar neticesinde öğrendim. Bilal Beyin bana araştırma neticesinde vermiş olduğu delillerle eşime karşı çekişmeli boşanma davası açtım. Eşim avukatı aracılığıyla çocuğumuzun olduğunu daha fazla mahkemelerde rezil olmamamız gerektiğini söyleyerek anlaşmalı boşanmak istediğini belirtmiş. Ben avukatım aracılığıyla eşime şartlarımı söyledim. Eşim benim anlaşma şartlarımı kabul etti. Kendisiyle anlaşmalı boşandık. Ben yapmış oldukları özverili çalışmalardan dolayı başta Özel Dedektif Bilal Kartal olmak üzere İzmir Dedektiflik Hizmetlerinin tüm çalışanlarına çok teşekkür ederim. Eş takibi araştırma hizmeti satın almak isteyen herkese bu şirketi gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

        1. 22-04-2021 Cevapla
          Hasan tarafından yazıldı.

          Selam ben Bursadan Hasan. Benim yaklaşık 3 yıl önce aracım çalındı. Polis aracımı bulamadı. İzmir dedektiflik şirketini aradım. Bilal beyle görüştüm. Bilal bey bana aracımın marka ve modelini sordu. Ben kendisine aracımla ilgili bilgileri verdim. Bilal bey bana aracımın hırsızlar tarafından parçalanarak parçalarının satılmasına değer bir araç olmadığını bu nedenle otomobil merakı olan kişilerin hevesinlerini almak için aracı çaldıklarını kullanıp benzini bittiğinde aracı bir köşeye bıraktıklarını bana söyledi. Aracımı emniyetin otoparklarından birisine çekilmiş olabileceğini otoparkları kontrol etmem gerektiğini bana söyledi. Bilal bey bu yardımı için benden hiçbir ücret talep etmedi. Ben Bursada bulunan emniyet otoparkına gittim. Görevliye durumumu anlattım. Aracımı Bilal beyin bana söylediği gibi plakaları sökülmüş bir vaziyette emniyet otoparkında buldum. Buradan Bilal beye çok teşekkür ederim. Kendisinden Allah razı olsun.

          1. 20-04-2021 Cevapla
            Hüzünlü tarafından yazıldı.

            İyi günler dilerim. Adım Betül ben ev hanımıyım size Ankara’dan yazıyorum İzmir özel dedektiflik şirketinden eşimi takip etmek için hizmet almıştım. Kendilerine ne kadar çok teşekkür etsem azdır. Benim bir tane oğlum var eşim kendi şirketinde yönetici olarak çalışıyor. Kendisi bu yüzden son zamanlarda eve gelmemeye başladı. Ben eşimin bu durumundan şüphelendim ve eşimin beni aldattığını düşünerek kendisini araştırılması istedim. Bu nedenle hemen İzmir dedektiflik şirketini aradım çünkü bu şirketin Türkiye’nin ilk kurulan özel dedektiflik şirketi olduğunu bir televizyon programından öğrenmiştim. Aynı televizyon programı İzmir özel dedektiflik bürosunun çok başarılı işler yaptığını da aktarmıştı. Hemen internetten kendilerinin numarasını buldum kendilerini aradım. Sağ olsun şirketin sahibi özel dedektif Bilal bey ve ekibi benim konumla yakından ilgilendi yapılan çalışmalar neticesinde eşimin iş yerine yeni işe aldığı asistanı ile ilişkisi olduğunu kısa sürede ortaya çıkardılar. Bana teslim edilen dosyadaki görüntüleri eşime göstererek kendisini takip ettirdiğimi ve asistanı ile aralarında aşk ilişkisi yaşadığını eşime söyleyerek eşimden bir tercih yapmasını istedim. Eşim beni ve çocuklarımızı tercih ederek asistanını hemen işten çıkarttı ben şimdi ikinci çocuğumuza hamileyim. Şimdi eşimle çok mutluyuz. Bana ve eşime bu mutluluğu yaşatan İzmir dedektiflik A.Ş. çalışanlarına ve şirketin sahibi Bilal beye çalışmalarından dolayı çok ama çok teşekkür ederiz. İşlerini büyük gizlilik içerisinde profesyonelce yaptığınızı ben kendi gözlerimle gördüm. Çevremdeki arkadaşlarıma da sizi öneriyorum ancak arkadaşlarımın tek sorunu şirketinizin İzmir ilinde olması eğer Ankara ilinde şubeniz olursa Ankaralı bayanlara da çok yardımcı olacağınızdan eminim.

            1. 11-03-2021 Cevapla
              Perihan Ş. tarafından yazıldı.

              Ben 24 yaşında nişanlı bir genç kızım. Nişanlımın nikâh öncesinde değişken tavırlarından şüphelendim. Hayatım mahvolmasın diye nişanlımı araştırtmaya karar verdim. İnternetten İzmir Dedektiflik şirketinin güvenilir bir yer olduğunu öğrendim. Kendilerinin numarasını buldum kendilerini aradım. Sağ olsun şirketin sahibi özel dedektif Bilal Bey ve ekibi benim konumla yakından ilgilendi yapılan çalışmalar neticesinde nişanlımın evli olduğunu ve 2 çocuk babası bir kişi olduğunu tespit ettiler. Buradan İzmir Dedektiflik Hizmetleri Şirketinin tüm çalışanlarına çok teşekkür ederim. Bu şirket gerçekten bu içi çok iyi biliyor. Şirketin sahibi Bilal Bey gerçekten Özel dedektiflik işinin erbabı. Almış oldukları parayı son kuruşuna kadar hak ediyorlar.

              1. 07-09-2020 Cevapla
                alinda tarafından yazıldı.

                Selam ben izmir dedektiflik hizmetlerinden hizmet aldım. Bu şirketin yetkilileri gerçekten işini iyi yapıyor kendilerine buradan teşekkür ederim.

                1. 12-09-2020 Cevapla
                  Özel Dedektif Bilal KARTAL tarafından yazıldı.

                  Selam. Alinda hanım ilginize çok teşekkür ederiz. Biz vermiş olduğumuz hizmetlerin tamamında profösyönellikten,  gizlilikten, ve mesleki etik kurallarımızdan ödün vermeden hukuk kuralları çerçevesinde hizmet veriyoruz. Bizi tercih ederek bizden hizmet aldığınız için biz de sizlere teşekkür ederiz. 

                2. 25-02-2020 Cevapla
                  Tuna Bozkaya tarafından yazıldı.

                  Selam ben Adana'da bir devlet üniversitesinde öğretim görevlisi olarak görev yapmaktayım. Eşim de benim çalışmış olduğum üniversitede görev yapmaktaydı. Benim eşim annesinin rahatsızlığından dolayı sık sık annesinin yaşamış olduğu İzmir iline gitmeye başladı. Eşim döndüğünde bana karşı çok soğuk ve çok itici davranıyordu. Eşim benimle hiçbir şekilde cinsel birliktelik yaşamak istemiyordu. Sonraları eşim İzmir’den 15-20 gün hatta bir ay gelmiyordu. Bana da tayinini İzmir’e almak istediğini söylüyordu. Ben öyle şey olmaz gerekse birlikte tayin isteriz dediğimde senin gelmene gerek yok ben senden anlaşmalı olarak boşanmak istiyorum. Artık seni sevmiyorum. Seninle bu evliliği de sürdürmek istemiyorum dedi. Ben bunun üzerine eşimin hal ve hareketlerinden şüphelenerek internetten yapmış olduğum araştırmalar neticesinde İzmir Dedektiflik hizmetleri yetkilisi Özel Dedektif Bilal KARTAL beye telefonla ulaştım. Eşimle aramızda yaşadıklarımızı kendisine anlattım. Bilal Bey bana daha lafın başındayken Tuna bey kendinizi boşuna yormayın, eşiniz sizi aldatıyor dedi. Ben kendisine ne yapılması gerektiğini sorduğumda Bilal bey bana eş takibi hizmeti satın almalısınız dedi. Ben bunun üzerine uçakla İzmir iline gittim. Bilal Beyle görüştüm. Kendisi bana çok içten ve sıcak davrandı. Kendisiyle eşimin araştırılması konusunda anlaştık. Ben Adana iline döndüm. Bilal bey yaklaşık bir hafta sonra beni telefonla arayarak eşimi genç bir erkekle uygunsuz vaziyetlerde yakaladıklarını, elde edilen delilleri teslim almam için İzmir'e gitmem gerektiğini bana söyledi. Ben İzmir iline gittim. Bilal Bey ofisindeki bilgisayarda bana eşimin genç bir erkek şahısla alışveriş merkezlerinde sarmaş dolaş yürüdükleri dudak dudağa öpüştüklerini gösteren renkli video kamera kayıtlarını bana gösterdi. Ben görüntüleri gördüğümde şok oldum. Çünkü görüntülerde eşim ve sevgilisinin yanında 13 yaşında olan kız çocuğumda vardı. Bilal Bey bana eşimin sevgilisinin oto yıkama dükkânında çalıştığını bu erkek şahısın yaş olarak eşimden ufak olduğunu bu şahsın eşimle hastanede eşim annesinin yanında refakatçi kalırken tanıştıklarını çünkü bu erkek şahsın da babasının aynı hastanede aynı serviste tedavi gördüğünü erkek şahsın da hastanede refakatçı olarak kaldığını bana söyledi. Ayrıca eşim kızımla İzmir'de geceleri bu erkek şahsın evinde hep birlikte kaldıklarını eve giriş ve çıkış görüntüleri olduğunu eşimin bu erkek şahısla derin bir aşk yaşadığını öğrendim. Ben bunun üzerine hemen Adana’ya dönerek eşime karşı çekişmeli boşanma davası açtım. Bilal beyin bana vermiş olduğu delillerin tamamını mahkemeye sundum. Yargılama sonunda eşime karşı açmış olduğum çekişmeli boşanma davasını kazandım. Ayrıca eşimden yüklü miktarda maddi manevi tazminat davası da kazandım. Eşimin bana karşı açmış olduğu boşanma davası ret oldu. Ayrıca eşim evlilik birliği içerisinde edilen mallardan pay alabilmek için açmış olduğu katkı payı mal rejimi davası da eşimin evlilik birliği içerisinde başka bir erkekle zina etmesi nedeniyle ret edildi. Eşim bu davadan da benden hiçbir şekilde mal ve para alamadı. Ben eşimden yüklü miktarda maddi manevi tazminat kazandım. Yargılaması yapılan her iki dava istinafta ve Yargıtay’da onanarak kesinleşti. Eski eşim kazanmış olduğu paralarını genç sevgilisine yedirdiği için ben eski eşimin maaşına haciz koydurdum. Her ay kendisinin maaşından otomatik olarak kesilen paraları ben icra dairesinden düzenli olarak tahsil ediyorum. Benim gerek boşanma davası gerek katkı payı mal rejimi davalarında yanımda bulunan yapmış oldukları araştırmalardan elde ettikleri delillerle açmış olduğum boşanma davasını kazanmamı ve bana karşı açılan katkı payı mal rejimi davasının reddedilmesini sağlayan İzmir Dedektiflik çalışanlarına ve özellikle İzmir Dedektiflik Şirketinin sahibi Özel Dedektif Bilal KARTAL’a sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Saygı ve sevgilerimle.

                  1. 26-02-2020 Cevapla
                    Özel Dedektif Bilal KARTAL tarafından yazıldı.

                    Tuna Bey öncelikle sizin gibi değerli bir şahsiyete buradan saygı ve selamlarımızı sunuyoruz. Siz insan olarak da karakter olarak da mükemmel bir insansınız. Bizi gözünüzde çok fazla abartmışsınız. Biz sadece görevimizi layıkıyla yerine getiriyoruz. Duyduk nişanlanmışsınız. Size yeni evlilik hayatınızda sağlıklı huzurlu mutlu günler temenni ederiz.

                    1. 02-03-2020 Cevapla
                      Aytekin Kurt tarafından yazıldı.

                      Selamlar. Tuna bey sanırım adınız ve soyadınız sahte. Birde güzel hikaye anlatmışsınız. Bizim bu hikayeye inanmamızı beklemiyorsunuz değil mi? Bir de oturup saatlerce hikaye anlatmışsınız. Söyleyecek söz bulamıyorum.

                      1. 05-03-2020 Cevapla
                        Tuna Bozkaya tarafından yazıldı.

                        İnternette birçok web sitesi müşteri ve para kazanabilmek adına sahte yorum yapıyor. Benim yaşadığım ve yukarıda size anlattığım olayların tamamı gerçektir. Ben şu anda Bursa Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümünde öğretim görevlisiyim. Ayrıca Bursa Devlet Senfoni Orkestrasında müzisyen olarak görev yapmaktayım. İsmim Tuna Bozkaya. Benim eşimle aramda görülen gerek boşanma gerekse eşimin bana karşı açmış olduğu katkı payı mal rejimi davalarıyla ilgili emsal karara ihtiyacı olan kişiler bana mesai saatleri dışında 05424155803 numaralı telefondan ulaşabilirler. Mevcut kararlara ihtiyacı olan arkadaşların telefonlarını bekliyorum. Benim davalarıma bakan avukat bey Mehmet Ali Şahindir. Kendisinin rızasıyla cep telefonunu sizinle paylaşıyorum. Bir şüphesi olan varsa avukatımla da görüşebilir. Aytekin bey yaptığınız çok ayıp. Bana bir özür borçlusunuz. Avukat Mehmet Ali Şahin 05538610664 İzmir Dedektiflik ailesine buradan tekrar tekrar sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinize hayırlı günler.

                        1. 06-03-2020 Cevapla
                          Av. Mehmet Ali ŞAHİN tarafından yazıldı.

                          Selam. Aytekin bey ben Avukat Mehmet Ali Şahin. İzmir barosuna kayıtlı 3739 sicil numarasıyla Türkiye Barolar Birliği'ne 27111 sicil numarasıyla kayıtlı yaklaşık 30 yıldır avukatlık mesleğini icra etmekteyim. Müvekkilim hakkında bir takım ithamlarda bulunmuşsunuz. Müvekkilim İzmir Dedektiflik A.Ş. den eşiyle arasında olan soruna istinaden hizmet almıştır. Memnun kalmıştır. Müvekkilim Tuna bey Özel Dedektif Bilal beyin kendisinin hayatını kurtardığına inanmaktadır. Bu nedenle kendisine çok büyük iyilik yaptığını düşünen müvekkilim Tuna bey Bilal beye ve çalışanlarına buradan teşekkürlerini iletmek istemiştir. Müvekkilimin bu eyleminde ne için olumsuzluklar çıkarmaya çalışıyorsunuz. Anlamış değilim. Lütfen müvekkilimle ilgili bundan sonraki yorumlarınıza dikkat edin.

                          1. 08-03-2020 Cevapla
                            Aytekin Kurt tarafından yazıldı.

                            Selam avukat Mehmet Ali bey. Sizden ve müvekkiliniz Tuna beyden özür dilerim. Kusuruma bakmayın. İyi günler.


                      Yorum Yapabilirsiniz

                      Önemli Uyarı

                      dedektif.com içeriğinde yayınlanan tüm makale, içerik ve bilgiler Özel dedektif Bilal KARTAL tarafından yazılmış olup, tüm telif hakları İzmir Dedektiflik Hizmetleri A.Ş ye aittir. Tüm yazı ve içerikler aidiyet tescili bakımından elektronik imzalı zaman damgası ile mühürlenmiştir. Sitemizdeki yazı ve içeriklerin yazılı izin alınmadan bir kısmı veya tamamı kopyalanarak başka web sitesi, yazılı ve görsel yayın organlarında yayınlanması durumda FSEK kapsamında işlem yapılarak her türlü yasal haklarımızı kullanarak 5846 Kanun numaralı FiKiR VE SANAT ESERLERİ KANUNU ile TÜRK CEZA KANUNU İLGİLİ MADDELERİ UYARINCA hukuki ve cezai yasal işlemler başlatılacaktır. Ayrıca tüm site içeriğinde bulunmakta olan makaleler ve bilgiler uluslararası DMCA fikir hakları sistemi ile korunmakta olup, web sitemizde yayınlanan makaleleri izinsiz olarak kısmen veya tamamen alıntı yapan değiştirerek yayınlayan tüm web sitelerini Google ve benzeri arama motorları sıralama listelerinden süresiz olarak kaldırmaktadır.



                      

                      Copyright © 2018 | İzmir Özel Dedektiflik Bürosu | İzmir de Yasal Eş Takibi 444 7 635 Tüm Hakları Saklıdır.

                      iz ajans
                      WHATSAPP
                      ile iletişime geç